Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Ένα μήνυμα για να σωθεί το εκκλησιαστικό ραδιόφωνο της Πειραϊκής Εκκλησίας

Άνθρωποι πονεμένοι, νέοι και ηλικιωμένοι, μοναχικοί και έγγαμοι, εγκαταλειμένοι, ιερείς αλλά και αγωνιστές λαϊκοί. Άνθρωποι που τώρα γνώρισαν το Φως και άνθρωποι που θα το γνωρίσουν και μέσα από τα αόρατα κύματα της Πειραϊκής Εκκλησίας θα δουν την αληθινή Πατρίδα, την αληθινή Αγάπη, τον Κύριό μας και Θεό μας. Άνθρωποι που ευεργετήθηκαν και χρωστάνε πολλά. Αυτοί οι άνθρωποι, όλοι εμείς δεν θα αφήσουμε το ραδιόφωνο που μιλάει στην ψυχή μας να κλείσει. 


Αδέρφια, αντιγράψτε, την παρακάτω καταγγελία διαμαρτυρίας και στείλτε την μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση προσθέτοντας όνομα.

sec@mindigital.gr

Δεν τους φοβόμαστε. Τίποτα δεν μπορούν μας κάνουν. 
Η αποστολή ενός μηνύματος είναι υπόθεση ενός λεπτού. 
Η αντίστασή μας θα ανακόψει τον κατήφορο!

 Γιώργος Θαλάσσης 

Καταγγελία Διαμαρτυρίας 

Με την ψήφιση του άρθρου 220 του πολυνομοσχεδίου περί αδειοδοτήσεως των ραδιοφωνικών σταθμών μάς απειλείτε με το κλείσιμο του ραδιοφωνικού σταθμού της "Πειραϊκής Εκκλησίας".

Η αντιδημοκρατική αυτή μέθοδος θυμίζει άλλες εποχές, σοβιετικές, όπου η μόνη φωνή στα ραδιοκύματα ήταν αυτή που ήθελε η Σοβιετική χούντα.

Ως εκ τούτου σας ζητάμε να εξαιρέσετε από το νόμο, που ετοιμάζεστε να περάσετε, τους ραδιοφωνικούς σταθμούς των μητροπόλεων, μιας και δεν αποτελούν εμπορικά ραδιόφωνα, σεβόμενοι και το λαϊκό θρησκευτικό αίσθημα της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού.


πηγη: http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2018/01/blog-post_666.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου